مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی و سند گذاشتن زندانی

با سلام. پدر من سال 93 زندان افتاده دو سال بعد با وکیل و وثیقه بیرون شدن، حکم ایشون پارسال اومد ومدتی بعد پدرم رو دوباره داخل بردن،گفتن چون حکمش اومده بایدچن ماهی تحمل کنه،الان9ماهه داخله،یه روز هم مرخصی ندادن،وانتقالش دادن چناران،خواستم برای بازگشتش به شهر خودمون تربت و سند که بیرون بشن، به کجا باید درخواست بدیم هیچکس پاسخگو نیس و میگن باید 5سال داخل باشه،سنش هم 60سالشه،برای پابند میشه اقدام کنم،حکمشون24ساله

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام استفاده از نهادهای تخفیفی پیشنهاد میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد می توانید بعد از گذشت یک سوم درخواست آزادی مشروط بدهید