مشاوره حقوقی رایگان - انتقال زندانی از ماهشهر به گناوه

سلام وقت بخیر خسته نباشید . ما یه نفر زندانی داریم به جرم حمل مواد مخدر نیرو انتظامی امیدیه بوده بعد الان زندانش ماهشهر هست باید چجوری انتقالیش بگیریم برای گناوه یا برازجون .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شورای طبقه‌بندی زندانها درخواست خود را بدهید.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

باید درخواست کنید و موافقت ناظر زندان را جلب کنید و به محل اقامت منتقل شوند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با درخواست از قاضی ناظر زندان امکان انتقالش رو گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند درخواست کنید ممکن البته شرایطی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شورای طبقه بندی امور زندان‌ها درخواست بدهید تا مورد رسیدگی قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادسرا موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خودشان از دفتر زندان تقاضا کنند از طریق دادیار زندان به اجرای احکام شعبه مربوطه ارجاع خواهند شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق اجرای احکام کیفری اقدام و پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در ابتدا شخص زندانی �خواست انتقال خود را به مددکار تحویل می‌دهد بعد از امضا درخواست ایشان توسط قاضی ناظر بر زندان ماهشهر �مه را تحویل زندان محل درخواست می‌دهید در صورت موافقت از طریق اجرا باید از طریق زندان درخواست شما مطرح گردد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر محل اقامتش یکی از این دو شهر بوده می توانید از قاضی اجرای احکام درخواست نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

درخواستی توسط زندانی به رییس زندان نوشته بشه در صورت موافقت منتقل میشه البته فقط رییس زندان نیس و شورای زندان هم باید موافقت کنن

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
از واحد اجرای احکام کیفری مربوطه موضوع را پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با درخواست ایشان وموافقت شورای طبقه بندی زندان