مشاوره حقوقی رایگان - ریختن بار وانت بر روی ماشینی دیگر

سلام من وانت بار دارم ماشین من پارک شده بود و در حال بار زدن بودم که بار از روی ماشین ریخت همین زمان خودروی رد شد و بار روی سقفش ریخت واسیب دید زنگ زدیم پلیس راهور نیامد رفتیم کلانتری گزارش نوشت ماشین بنده بیمه داره میخواستم بدونم بیمه خسارت میده به ماشین زیاندیده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام خسارت مالی تا سقف تعهدات بیمه قابل دریافت میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نوع تعهدات بیمه شما دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله تا سقف تعهدات امکانپذیر لست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تا سقف تعهدات بیمه خسارت را پرداخت خواهد نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله خسارت تا سقف تعهد بیمه شما ، به زیان‌دیده پرداخت خواهد شد

ولی باید راننده زیان‌دیده شکایت نماید و درخواست کارشناس نمایید تا توسط کارشناس کروکی تهیه شود و

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون خودرو متوقف بوده به نظر نمی‌رسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خسارت تا سقف تعهد بیمه شما ، به زیان‌دیده پرداخت خواهد شد باید کارشناسی گردد با توجه به شرایط بیمه

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله بیمه مکلف به پرداخت تا سقف تعهدات می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله تا سقف تعهد بیمه شما خسارت شما پرداخت می‌شود اما دوست عزیز مستحضر باشید که برای این موضوع می بایست ابتدا طرف شاکی شکایت کند تا پرونده تکمیل شود و از طریق مرجع قضایی استعلام گرفته شود و مبلغ پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. مشروط به طرح شکایت، به میزان کارشناسی و میزان تعهدات بیمه، باید پرداخت شود.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيت خواني از بيمه مذكور و شرايط آن و چگونگي حادثه ندارم
اگر داراي شرايط بيمه باشند
بيمه تعلق خواهد گرفت

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر بستگی به نوع بیمه داره و تعهدات بیمه گر