مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر من مهریه خود را اجرا گذاشتم آقا درخواست اعسار دادن میتونم درخواست ایشونو رد کنم و اعتراض بزنم مهریه من عندالمطالبه هستش میتونم بگم همشو به صورت کامل پرداخت چون اقساط خیلی طولانی مدت میشه
امولی نداره و حقوقش حدود 12میلیون تومان هست اگر اعتراض کنم محکوم میشن که کل مهریه رو یک جا پرداخت کنن

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید ثابت کنید ایشان توانایی پرداخت دارند...

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، اعسار و تقسیط مهریه بنا بر شرایط مالی زوج و صلاحدید قاضی می باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
در هر صورت همسر شما می تواند اعسار بزند و شما اگر مدارکی دال بر دارا بودن ایشان دارید می توانید در جلسه اعسار اعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعسار از جانب زوج حتی اگر مهریه تا 110 سکه باشد امکان دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر اعسار ایشان پذیرفته شود قسط بندی میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه دفاعیات طرفین و وضعیت مالی زوج اظهارنظر خواهد کرد.
اگر زوج اموالی نداشته باشد اعتراض شما نتیجه ای نخواهد داشت.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

مهریه با توجه به تمکن مالی مرد، به صورت اقساط پرداخت خواهد شد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام رد یا قبول اعسار با دادگاه میباشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر توان مالی ایشان برای دادگاه محرز گردد بموجب حکم باید یکجا پرداخت گردد ولی بسته به این امر دارد که میزان مهریه شما چمقدار است و اموالی دارند یا خیر که اصولاً دادخواست اعسار در مورد مهریه پذیرفته نیشود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با توجه به توضیحات خیر . فقط یک چهارم حقوق ایشان قابل توقیف است . میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید تا توضیحات کامل ارائه شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر حکم اعسار زوج صادر بشود مهریه اقساط خواهد شد و حکم بدوی ، قابل تجدیدنظرخواهی میباشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورتی ک. بتوناید با ارائه مدارک تمکن مالی ایشان را ثابت کنید بله میتوانید اعسار را رد نمایید. و خواهان مهریه خود ب صورت کامل باشید با توجه ب تمکن مالی ایشان.
اما با توجه ب اینکه ف مودید اموالی ندازد اعسار ایشان رد نخواهد شد و تنها تا یک چهارم از حقوق ایشان ب نفعشما توقیف خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه بر اساس وضعیت مالی زوج تصميم میگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعسار ایشان اصولا با شرحی که دادید پذیرفته میشود مگر اینکه اموالی از ایشان معرفی نمایید در غیر این صورت از حقوق کسر می گردد تا زمان استهلاک

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر صرفا در صورت معرفی اموال و یا اثبات تمکن مالی ایشان دادخوتست اعسارشان رد میگردد با عنایت به توضیحات احتمال پذیرش اعسار و تقسیط زیاد است. البته در صورت تقسیط می توانید به رای اعتراض نمایید تا

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای دفاع از ادعای اعسار زوج ، باید اموال وی که بنام خودش است را معرفی کنید. در غیر اینصورت تقسیط می‌شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که شخصی ندارد که تمام را باهم بپردازد مطابق اظهار نظر شما چگونه باید این مبلغ را پرداخت کند پس مسلم است که در اینجا از حمایت قانون برخوردار است و با اعسار ایشان موافقت می شود اما اینکه چه مبلغ ابتدا بپردازند و ماهیانه چقدر پردازد بسته به نظر دادگاه محترم دارد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر معسر باشند دادخواست اعسار ایشان پذیرفته خواهد شد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما می‌توانید. درخواست رد اعسار همسرتون را بخواهید ولی وقتی مالی برای توقیف نداشته باشه اعسار ایشان پذیرفته می‌شود و در نهایت باتوجه به حقوق تقسیط می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درخواست توقیف حقوق ایشان کنید زود جواب می گیرید

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. خیر مگر اینکه مالی از ایشان معرفی کنید.

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر وقتی اموالی ندارن تقسیط میشه باید ملائت ایشون ثابت شه تا یکجا پرداخت بشه