مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

سلام پسر من 15 ساله هست چند روز پیش کسی گوشی رو ازش گرفته و به یکی زنگ زده وتوهین کرده امروز یک ابلاغیه برای ما فرستادن با عنوان توهین وهتک حرمت سیم کارت هم به نام همسر هست ما چطور میتونیم ثابت کنیم که این بچه کاره ای نبوده واز طرفی اون کسی که شکایت کرده بعداز 2 ساعت زنگ زده به پسرم که یا باید بیای اون شخص رو شناسایی کنی یا شکایت میکنم وآبروت رو میبرم دوباره بعداز دادن ابلاغیه به پسرم زنگ زده و گفته ابلاغیه دادم دست مادرت با حالت تهدید ما چکاری میتونیم بکنیم که این مشکل حل بشه

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اولا ایشان می بایست علاوه بر تماس با خط مزبور توهین و هتاکی را اثبات نمایند ثانیا توصیه می گردد با معرفی شخص مزبور رضایت شاکی را جلب نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مراتب را به اطلاع قاضی مربوطه برسانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی جای نگرانی ندارد اگر فرد مذبور را می شناسید معرفی کنید در غیر این صورت می توانید با ارائه یک لایحه قوی از خودتان رفع اتهام کنید و منع تعقیب بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به همین صورت دفاع نمایید

و طبق قانون هر شخصی که مدعی میباشد باید در مرجع قضایی ادعای خود را اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پسر شما می تواند در شعبه حاضر شده و به قاضی واقعیت را اعلام کند
اگر قاضی حرف پسر شما را بپذیرد مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در اینجا خدمت شما عرض کنم که صدا قابل اثبات نمی باشد در صورتی که پسرشان اقرار نکند موضوع قابل اثبات نیست