مشاوره حقوقی رایگان - چت با خانوم متاهل

سلام وقت بخیر. بنده حدود 10روزی با یک خانوم متاهل چت میکردم که ایشون در شهر دیگه ای شغل بنده رو داشتن و با هم نمونه سوالات و... رد و بدل میکردیم و بعدش چون ایشون در زندگی شخصیشون مشکل داشتند و بنده در روانشناسی سر رشته داشتم چند راه کاری سعی کردم به ایشان بدهم و این ما بین رابطه ما کمی صمیمی شد در حد اینکه یکدیگر عزیزم و گلم و... صدا میکردیم و همسر ایشان چت ها رو دیده و به بنده فحش دادند و تهدید کردند کاری می کنند که از کارم اخراج شوم لطف راهنمایی کنید ایا بنده مرتکب جرم شده ام؟ چه کاری لازم است انجام بدهم؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سلام رویه قضایی حاکم کلا روابط نامشروع در حد فعل حرام (رابطه مجازی ودر حد چت و..)را رابطه نامشروع و جرم نمی داند