مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور

سلام
بنده در سال 88 از کارگر شرکتی به کارگر قرارداد مستقیم با خود کارخانه ذوب آهن اصفهان تبدیل شدم و شغلم نیز جز مشاغل سخت و زیان آور شناخته شده، میخوام بدونم که قانونا 4 درصد حق بیمه سنواتی که در شرکت بودم با چه کسی است، با این توضیح که سخت و زیان آور بودن مشاغل در ذوب آهن در سال 97 تصویب شده و ضمنا مدیر عامل شرکت قبلی هم فوت کرده و عملا دیگه شرکتی وجود نداره

پاسخ ها :

حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور بیمه مشاغل سخت مشاغل سخت و زیان آور بیمه