مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم آب

سلام.
برا ضمانت یک چک مقداری زمین کشاورزی و اب از موتور اب داده میشه که اگه چک پاس نکنم. اب و زمین داده بشه. چک و پاس میکنم با فروش زمین در محل دیگه. طرف با همین صورت جلسه ضمانت فقط اب رو میفروشه به یکی دیگه. راهش چیه. وقتی چک و پاس کردیم و طرف این کار و انجام داده
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد