مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با سیم کارت مفقودی

باسلام و عرض ادب
حدود 5 ماه پیش سیم کارتی اعتباری گرفتم و فکر می کردم توی کیفم هست.دو روز پیش از کلانتری تماس گرفتن که با سیم کارت من کلاهبرداری شده و ظاهرا یک نفر از طریق سایت دیوار و با شماره من با فروشنده موتور سیکلتی قرار گذاشته و در حین تست موتور و در حضور مالک با موتور فرار کرده و اون رو دزدیده است.
بعد از تماس کلانتری متوجه گم شدن سیم کارتم شدم و اقدام به سوزاندن آن نمودم.مالباخته از من شکایت کرده است.سوال بنده این است با توجه به اینکه سرقت در حضور شاکی بوده آیا جرمی متوجه اینجانب بعنوان مالک سیم کارت می باشد؟ و آیا نیاز است در خصوص مفقودی سیم کارت کاری انجام بدم چون می ترسم موارد و تخلفات دیگری هم با سیمکارت من اتفاق افتاده باشد.

پاسخ ها :

کلاهبرداری با سیم کارت مفقودی سوء استفاده از سیم کارت مفقودی سیم کارت مفقودی کلاهبرداری سیم کارت