مشاوره حقوقی رایگان - معامله آپارتمان

با سلام
بنده اقدام به خرید خونه کردم از شخصی که خودش چند روز قبل از سازنده آپارتمان معامله کرده بود.
قرارداد من و نحوه پرداخت من درست و صحیح بود، اما شخصی که از سازنده خرید کرده به مشکل خوردن و یکی از چک ها برگشت خورد و چون در قولنامه قید شده در صورت برگشت قولنامه منسوخ است. سازنده اقدام به فسخ کرده و پیشنهاد داده یا فسخ کنید قولنامه رو یا 70میلیون خسارت بدین
شخصی که من ازش خریدم 70 میلیون میده به سازنده که شکایتش پس بگیره ولی یک چک 70م از من میگیره که من این خسارت بدم درصورتی که قولنامه من درست بوده
و در قولنامه پشت نویسی میکنن مبلغ معامله پرداخت شده و 70 میلیون از کل مبلغ قولنامه باقی مانده
ایا میتونم شکایت کنم و 70م اضافه از مبلغی که توی قولنامه قید شده رو ازم چک گرفته، پرداخت نکنم؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است توافق نامه و مبایعه نامه را حضوراً نزد وکیل ببرید و مشورت کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله ولی قبل از هر کاری قرارداد را نزد وکیل ببرید تا راهنمایی درست شوید