مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام چکی از سال 95 تا به امروز طول کشیده مبلغ پرداختی حال 100 ملیون شده حکم جلب منو داره ایا با درخواست اعسار حکم جلب شکسته میشه و من میتونم در دادگاه حضور پیدا کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با درخواست اعسار حکم جلب منتفی نیست در صورت پذیرش اعسار امکان جلب وجود ندارد .

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اعسار شما قطعا در مهلت نیست لذا دادخواست اعسار شما مانع از جلب نیست مگر با پذیرش قاضی اجرای احکام و سپردن تضمین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبلا دادخواست اعسار نداده اید می توانید دادخواست اعسار بدهید و اگر اعسار خارج مهلت بود باید ضامن یا وثیقه معرفی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما دادخواست اعسار را مطرح نمایید
و در صورت صدور حکم قطعی اعسار
، جلب شما امکان ندارد مگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید با اعسار شما موافقت شود و جلب منتفی میشود