مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت سهمیه کنکور

با سلام. خسته نباشید. من در سال 92 کنکور دادم و با انتخاب رشته ای که مشاور انجام داد برام و ثبت کرد به اشتباه در رشته ای قبول شدم که نمیتوانستم از آن خارج شوم و سهمیه ام در سال 92 فقط در انتخاب رشته بود و چون روزانه بود حق شرکت در کنکور 93 نداشتم. الان اون لیسانسو گرفتم و میخام دوباره کنکور بدم آیا راهی وجود داره که بتونم سهمیه امو برگردونم؟ مثلا شکایت به دیوان عدالت یا هر راه دیگه ای؟ لطفا کمکم کنید. میخام یه شکایت که چرا ما سهمیه ای کمی داشتیم در سال 92 و فقط برای انتخاب رشته بود الان هم در رتبه تاثیر دارد و هم در انتخاب رشته و حق ما واقعا ضایع شد. آیا با شکایت به دیوان عدالت میتوان کاری کرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله دادخواست به دیوان عدالت بدهید امکان نتیجه گیری وجود دارد