مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه کنکور

سلام خسته نباشید
ببخشید پدر من تو مناطق شمالغرب سرباز بودن میخواستم ببینم تو کنکور برای من تاثیر داره یانه؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از ارگان مربوطه سوال کنید، علی الاصول اگر کارت ایثارگری داشته باشند میتوانید از سهمیه استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان سنجش حضوری یا غیرحضوری پیگیری نمائید.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید 6 ماه داوطلب در منطقه عملیاتی از سال 60 تا 67 خدمت کرده باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط آزمون و مندرجات قید شده در دفترچه آزمون دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دارای ایثارگری باشند بله در هر صورت به بنیاد ایثارگران مراجعه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سهمیه کنکور به ایثارگران جانبازان و بستگان درجه اول آنان وخانواده معظم شهدا با داشتن کد رهگیری تعلق می گیرد