مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت خدمتی

سلام من درسال75بعنوان افسرکارشناس تصادفات درحین انجام وظیفه وبررسی صحنه تصادف دچارسانحه شدم وازناحیه سرضربه مغزی وشکستگی جمجمه ونیزپارگی پرده گوش وشکستگی دندانهای جلو مصدوم وازسوی ناجا به میزان 39درصدمعلول خدمتی تشخیص داده شده که بعدازگذشت سالها وبازنشستگی بنده دچارناراحتیهای عصبی وروحی وروانی شدم که هزینه های بالای پزشکی بنده به درصد معلولیت صادره ازناجا اعتراض کردم تابابالابردن درصدمعلولیت خودازحق نگهداری استفاده نمایم آیابه نظرشما درصدمعلولیت صادره قبلی کم نبوده و نیز غرامت بدنی به بنده تعلق می گیرد یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خسارات بدنی شما اگر پرداخت نشده قابل پیگیریست ، اما درصد معلولیت بر اساس کمیسیون پزشکی است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصد معلولیت را کمیسیون مربوطه تعیین می کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی در کمیسیون مربوطه دارد