مشاوره حقوقی رایگان - رضایت محضری

آیا میتوان رضایت محضری رو پس گرفت؟

پاسخ ها :

پس گرفتن رضایت محضری پس گرفتن رضایت رضایت

سوالات مرتبط

پس گرفتن رضایت محضری و اقدام به شکایت
سلام خسته نباشین،من 3ماه پیش سرکار از طبقه اول افتادم پایین و جفت پاشنه هام خورد شدن،من اصلا شکایتی ازشون نکردم،مالک ساختمون منو چندباری بردن دکتر و خرج بیمارستانمو هم پرداخت کرد،ایشون به من گفتن اگه ...
پس گرفتن رضایت محضری
سلام الان دو روز نامزدم من رو فریب داده رضایت گرفت که با من ازدواج کنی من الان چطوری میتونم رضایت پس بگیرم؟ ممنون میشم هنوز دادگاه نبردم. اگر راه هست زود به من بگید پس بگیرم؟...
پس گرفتن رضایت محضری
سلام من کارخونه کارمیکردم که در حین کار کتف راستم ناقص شد وکارفرما منو تهدید کرد واز من رضایت محضری گرفت وبعداز مدتی منو اخراج کرد ایا میتونم رضایت و پس بگیرم و شاکی بشم...
رضایت محضری
ایا میتوان رضایت محضری رو پس گرفت؟...
پس گرفتن رضایت
آیا می توان از رضایتی که در دفتر اسناد رسمی در قبال چاقو خوردن داده ای صرف نظر کنی و آن را پس بگیری ؟...