مشاوره حقوقی رایگان - نمایندگی انحصاری

در صورتی که ما برای فروش اجناسمون در یک منطقه نماینده خاصی داشته باشیم و یکی دیگه جنس مارو بفروشه که نماینده ما نیست از طریق قانونی چگونه میشه با این شخص برخورد کرد؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام اگر فروش جنس انحصاری باشد و صرفا نمایندگی باید بفروشد
اولا در صورت اصل بودن کالا یعنی همان کالای شما باشد در صورت ورود ضرر واثبات .دادخواست ضرر و زیان بدهید

وکیل دادگستری

پرسشگر :

با تشکر

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ، اگر نمایندگی فروش انحصاری شرکت اصلی در منطقه مزبور به ثبت نرسیده باشد ، فروش کالای مزبور توسط اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر منعی نخواهد داشت .