مشاوره حقوقی رایگان - دریافت نمایندگی فروش اقساطی کالا

با سلام و عرض ادب.
من تقریبا از چند ماه پیش تاکنون پیگیر گرفتن نمایندگی یک شرکت در زمینه هلدینگ یا لیزنگ اقساطی کالا هستم. برای دریافت نمایندگی شهر خودم یک بار هم رفتم حضوری دفترشون و با خودشون از نزدیک صحبت کردم و مشاوره های لازم به من دادن. فقط برای دریافت نمایندگی باید مبلغ 35 میلیون تومان نقدی یا اقساطی پرداخت کنم و یک چک به مبلغ 300 میلیون تومان به عنوان ضمانت با امضای یک نفر کارمند به همراه دیگر مدارک تهیه کنم.
حالا سوال من این که چطور میتونم به این شرکت ها اعتماد کنم تا هم برای خودم و هم مشتریان مشکلی ایجاد نشه.
هر چند خودشون میگن ما مدارک و مجوز های لازم داریم و مشکلی از این بابت برای نماینده پیش نمیاد. چون اگر نداشتیم حتما جمع میشد دفترمون. نظر شما در مورد این شرکت ها چی و چکار باید بکنم. میتونم بهشون اعتماد کنم یا این که کلا بیخیالشون بشم؟ ممنون میشم کامل راهنماییم کنید.با تشکر

پاسخ ها :

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام در این مورد اطلاعی ندارم