مشاوره حقوقی رایگان - خانه توقیف شده

سلام من یه خانه خریدم سال 98 به مبلغ 900 میلیون تومان - چون همسرم 100 میلیون پول داد به من ، یک دانگ از خونه رو زدم به نامش - یهو درخواست مهریه کرد و از پنج دانگ خانه چهار دانگ جزء مستثنیات دین شد و یک دانگ غیر مستثنیات دین
حالا سوالم اینه که داستان این خانه چی میشه ؟ آیا میتونم اون یه دانگ رو بخرم و سند 5 دانگ رو آزاد کنم ؟ یا خانه کلا میره تو مناقصه و میفروشن ؟( در ضمن من فقط همین خانه رو دارم )

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
زوجه میتولند درخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نماید
و خود شما هم نمیتوانید در مزایده شرکت نمایید
ولی شخص دیگری و برای شما میتواند در مزایده شرکت و ملک را خریداری نماید و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت مزایده میتوانید سهم او را بخرید البته بهتر است شخص دیگری از طرف شما در مزایده شرکت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما میتواند دستور فروش بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اولا اعتراض کنید و رفع توقیف آن یک دانگ را بابت مستثنیات دین داشته باشید اگر موفق نشدید همسر شما میتواند دستور فروش بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید منزل را بفروشید و با چهار دانگ خود منزل دیگری خریداری کنید