مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. من خانم مهریشو اجرا گذاشته و هنوز طلاق نگرفته و جدا زندگی میکنه من تنها دارییم یه خانه هست که الان خالی هست و من بیشتر روزها خانه پدرم هستم سوالی که دارم اینکه خانمم میتونه با این عنوان که ایشون خونه پدرش زندگی میکنه به این خانه احتیاجی نداره به عنوان مهریه یا هر چیزه دیگه ای توقیف یا مزایده یا هرکار دیگه ای انجام بده ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منزل مسکونی در حد شان محکوم علیه یعنی زوج جز مستثنیات دین تلقی خواهد شد که ملاک تشخیص دادگاه خواهد بود

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

با سلام بله ایشون میتونن بابت مهریه هر اموالی که داشته باشید رو توقیف کنه...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر اموالی که داشته باشید رو توقیف کنه...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانند با اثبات این مساله خانه را توقیف کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ایشون میتونه بابت مهریه هر اموالی که داشته باشید رو توقیف کنه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

همه اموال را می تواند توقیف کند مگر مستثنی بودن از دینش ثابت شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خیر یک منزل مسکونی از مستثنیات دین است