مشاوره حقوقی رایگان - نقل انتقال مدارک ملک که هنوز سند نخورده

سلام وقت بخیر
ملکی خریداری شده که قول نامه و اقدامات ثبت سند به نام همسرم انجام شده ولی چند ماه دیگه سند تک برگ به نام میشه
برای اینکه بخوام قولنامه و کلیه امور انجام شده رو به نام خودم انتقال بدم چیکا کنم که سند به نام بنده ثبت بشه...
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام همسرتان می تواند پشت قولنامه قید کند که به شما انتقال داده و سند به نام شما تنظیم شود