مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات اساسی موتورخانه ساختمان

1-سلام ساختمان ما دارای 6 واحد با متراژهای مختلف الان موتورخانه نزدیک 12 میلیون هزینه تعمیرات داره از انجایی که موتورخانه مشترک هست میخاستم به صورت واضح و شفاف بدونم با توجه به 6 واحد با متراژ های مختلف این هزینه به چه صورت باید بین خودمون تقسیم کنیم؟
2-و یک مطلب دیگه 5 واحد موافق تعمیر کلی هستن و یکی از واحدها مخالف هست و میگه من پکیج میزارم ایا میتونه هزینه پرداخت نکنه؟
3-ایا میتونه پکیج جدا بزاره؟
4-ایا با یک رای مخالف میتونه جلوی تعمیرات بگیره یا رای با اکثریت هست؟؟ و اگه ما تعمیرات انجام بدیم و این اقا پکیج برای خودش بزاره باز هم از راه قانونی میتونیم ملزم به پرداخت هزینه کنیم ایشون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام 1- به نسبت حصه
2- هیئت مدیره قانونی دادخواست مطالبه وجه و خسارات وارده بده
3- بله 4- خیر ( بند 2 ) 5- بله ( بند 2 )