مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی و رنگ نما

ما در یک مجتمع مسکونی 88 واحدی زندگی می کنیم نمای مجتمع از بین رفته 25 سال هست که این بنا ساخته شده است اکثر جاهای نمای بنا ریخته و منظره بسیار بدی پیدا کرده ولی بعضی از ساکنین راضی نمی‌شوند هی بهانه پشت بهانه الان 10 سال هست که می خواهیم این کار رو بکنیم ولی این عده مخالف هست امسال شورای مجتمع تصمیم‌ گرفت که این کار رو انجام بده خیلی کوشش و تلاش کرد تا پیمانکاری رو پیدا کرده که به صورت اقساط این کار رو انجام بده ولی بازهم میگن نداریم چه کار کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ضروری باشد می توانید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه چاره ای جز جلب رضایت سایرین ندارید زیرا مورد مذبور جزو مشاعات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید دید اظهارات دقیق ساکنین مخالف چیست و به چه دلایلی مخالفت می کنند تا اظهارنظر دقیق ارائه داد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام صورتجلسه نمایید و باید اکثریت مالکان موافقت نمایند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مشکلات اینچنینی در آپارتمانها متأسفانه به این راحتی حل نمیشود ، مگر اینکه یا تمام مالکین راضی به انجام این کار باشند و یا باعث ایراد خسارت به ساکنین و یا همسایگان گردد . که در اینصورت میتواند از طریق دادگاه پیگیری نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مراتب صورتجلسه شود مالکین مشاعی امضاء نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید ابتدا صورت جلسه و امضا بگیرید و ترمیم بنا را انجام دهید و سپس مبلغ را با کارشناسی، دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ان افراد طرح نمایید