مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری دادنامه صادر شده از طرف اداره کار

با سلام من بخاطر عدم پرداخت چهار ماه از حقوق ام توسط شرکت از طریق اداره کار شکایت کردم دادنامه صادر شده و مبالغی که شرکت موظف به پرداخت آن است طبق قرارداد و مدارک ارائه شده مشخص گردیده سوالم این است که اگر طرفین شکایتی در این مهلت 15 روزه ارائه ندهند مرحله بعدی چیست و کارمند باید منتظر ابلاغیه جدید باشد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از قطعی شدن رای درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید تا اجراییه صادر و برای محکوم علیه ابلاغ گردد و