مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام و خسته نباشید
من برج 9 پارسال از کارفرما به دلیل عدم پرداخت مقداری از حقوق و کلیه عیدی ها و سنوات و .... شکایت کردم. تا در نهایت برج 6 امسال رای صادر شد و موظف به پرداخت حقو حقوقم شد. دوتا سوال
یکی اینکه ایا میتونه پرداخت نکنه؟ و اینکه مراحل پرداختش چجوریه؟
دوم اینکه اون چندماهی که برام بیمه رد نکرده تکلیفش چیه؟
ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پرداخت نکرد از طریق احرای احکام دادگاه اقدام کنید .

شما باید از شعبه تامین اجتماعی محدوده کارگاه مورد نظر فرم ادعای سابقه را تحویل و تکمیل نمایید و مدارکی مانند قراردادکار - احکام پرسنلی و حقوقی - لیست حضور و غیاب - فیش حقوقی - استشهاد از همکاران - حکم ماموریت یا مرخصی و ... هر چیزی که می تواند در دوره خلا بیمه ای اشتغال شما را ثابت نماید همراه فرم تحویل شعبه دهید تا بررسی نماید همچنین چنانچه در این سالها بازرسی از کارگاهها توسط بازرسین کارگاهی سازمان انجام شده باشد خود ملاک اشتغال شما میباشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به قطعیت رای اداره کار درخواست صدور اجراییه نماید و از طریق مراجع قضایی اجرایی علیه کارفرما صادرو می‌توانید اموال دارایی‌های متعلق به کارفرما و حساب‌های بانکی شان را توقیف نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام
اول :اجرای رای مراجع اداره کار از طریق اجرای احکام دادگستری است
دوم : برای ایامی که بیمه رد نشده ، رای مراجع اداره کار را به شعبه مربوطه تامین اجتماعی ببرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست اجرای رای را مطرح نمایید و سپس باید درخواست
توقیف اموال کارفرما را نمایید و

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام با توجه به قطعیت رأی تقاضای صدور اجراییه نمایید سپس ظرف 10 روز اگر پرداخت نکردند تقاضای تشکیل پرونده اجرایی دهید و در اجرای احکام تقاضای اخذ استعلامات مربوطه دهید تا در صورت وجود دارایی به میزان محکوم به توقیف گردد.
ایشان می بایست پرداخت نمایند لکن در صورت تنظیم استشهادیه و تنظیم صورت دارایی میتوانند تقاضای اعسار دهند که در صورت پذیرش می بایست اقساطی پرداخت نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست صدور اجرائیه بدهید و از طریق اجرای احکام دادگاه پیگیری کنید.