مشاوره حقوقی رایگان - استعلام استخدام سپاه

باسلام
بنده مدتی قبل از اقدام به استخدام در سپاه با خانمی در ارتباط بودم و قرار بر ازدواج و آشنایی بیشتر بوده و خانواده ها در جریان بودن و مطلع بودن و به دلایلی باهم به تفاهم نرسیدیم و ادامه ندادیم
امروز مسئولین گزینش تماس گرفتن و متوجه شدن و فکر میکنن رابطه پنهانی و بدون اطلاع خانواده ها بوده
من همه مراحل استخدامی رو طی کردم و الان منتظر جواب استعلامات هستم
آیا این مسئله باعث تایید نشدن یا رد شدن من میشه؟

پاسخ ها :

استعلام استخدام سپاه استعلام حفاظتی استخدام سپاه استخدام سپاه