مشاوره حقوقی رایگان - حفاظت سپاه

من دارم استخدام سپاه میشم ، بعد با یک شماره که به اسم خودم نیست با دوست دخترم در ارتباطم ، با همین شماره با خانوادمم در ارتباطم و شماره ای که به گزینش دادم هیچی نداره ، آیا این مسئله باعث رد شدنم میشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بستگی به اینکه در کدام بخش سپاه مشغول میشوید متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اگر متوجه موضوع شوند در گزینش شما موثر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما حقوقی نیست و از ارگان مربوطه سوال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با فرض سؤال خیر . اما در آینده ممکن است با خبر شوند .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عدم صداقت شما اگر تحت هر شرایطی به اطلاع ارگان مربوطه برسد باعث رد شما می شود