مشاوره حقوقی رایگان - آیا پرونده در دادگاه کیفری 2 هم رد صلاحیت می شود؟

سلام و عرض ادب،آیا پرونده ای که در دادسرا با موضوع ممانعت از حق رد صلاحیت شده است ممکن است مجددا رد صلاحیت شود؟اگر خیر،برای تعیین وقت رسیدگی و صدور رای چقدر زمان میبرد؟با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده های ممانعت از حق مستقیم در دادگاه رسیدگی می شود و دادگاه صلاحیت رسیدگی دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر می باشد
مدت زمان قابل پیش‌بینی نیست