مشاوره حقوقی رایگان - درمورد چک که الان 9 روز از تاریخش گذشته

سلام و خسته نباشید خدمت وکلا عزیز
یه چک از مشتریم گرفتم ماه گذشته الا یک ماهه هرروزبهش میگم ثبتش کن میگه باشه تاریخ چک که رسید دیگه اصلا جواب هم نمیده چیکار باید بکنم که زودتر و قانونی به پولم برسم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طی یک سند عادی قابل مطالبه است اما شرایط چک را ندارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به جهت عدم ثبت چک برگشت کتید و سپس دادخواست مطالبه ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به عدم ثبت چک در سامانه ، شما از مزایای چک برخوردار نخواهید بود

و شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نمایید و به چک به عنوان دلیل استناد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت ثبت چک اظهارنامه ارسال کنید و یک روز فرصت بدهید تا چک را ثبت کند در صورتی که توجه نکرد
با در دست داشتن اصل چک به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه بدهید.
اگر چک ثبت نشه به عنوان سند عادی می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله میتوانید ولی آن چک نیست سند مدنی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مبلغ چک را می توانید طی یک دادخواست مطالبه وجه چک اخذ کنید