مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نکردن چک و پاس نکردن

سلام. من 7ماه پیش یه نیسان مدل86 فروختم به مبلغ 195میلیون تومان 150میلیون نقد گرفتم 45میلیون چک که چکشو ثبت نکرد ورفت شکایت کرد ازمن که ماشین خراب به من داده والان من باید 26میلیون خسارت بدم .ومن هم بابت چک شکایت کردم بعداز 7ماه 45میلیون پول من پیش این بنده خدا مونده قاضی 6میلیون ضافه کرده یعنی بعد از 7ماه باید51میلیون بهم بده من 7ماه پیش نیسانی که دادم بهش 195میلیون الان 350میلیون پولشه آیا میتونم دوباره شکایت کنم ازش ضررزیان بگیرم وهنوزبه پولم نرسیدم ممنونم میشم رهنماییم کنید و الان کل حساب هاشو بستم حکم جلب هم ازش دارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه در این خصوص نمی توانید اقدامی انجام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما خودرو خود را فروخته اید
و شما باید مبلغ 51 میلیون باقیمانده ثمن معامله را با مبلغ 26 میلیون خسارت تهاتر نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت مجدد نتیجه ای نخواهد داشت و صرفا می توانید خسارت تاخیر را مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ثمن و خسارت تاخیر تادیه از زمان ثبت دادخواست مربوطه را می توانید مطالبه کنید اما اینکه قیمت روز در حال حاضر فلان‌ قدر است خیر ربطی به قرارداد شما ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام خیر نمی توانید اقدامی به انجام برسانید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مبلغ 7 میلیون خسارت تاخیر تادیه آن 45 میلیون پول است مبلغ بیشتر از آن یا پول گران شدن نیسان را نمی توانید از ایشان بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.باتوجه به این که معامله شده و آرای دادگاه صادر شده است . می بایست مطابق آرای دادگاه عمل نمایید. اگر احکام قطعی شده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت مجدد نتیجه ای نخواهد داشت فقط می توانید خسارت تاخیر را مطالبه کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیرنمی توانید در این خصوص اقدامی نمایید