مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به انتشار عکس خصوصی

سلام خسته نباشید، من دختر 28 ساله ای هستم به دلیل هیجان و گرایشم به دختری پیام دادم. که بعدا فهمیدم که فیک هست و پسر هست متاسفانه. اول عکس از خودش فرستاد خواست اعتماد من جلب بشه درواقع عکس دختر فرستاد بهم. از منم خواست عکس بفرستم.متاسفانه منم حماقت کردم و عکسهایی از سینه فرستادم‌.بعد گفت پسر هست.گفت اینا رو پخش میکنم آبروت میره از من طلب پول کرد واریز کردم. اصرار به واریز پول داشت. بعد از گالری و سطل آشغال گالریش فیلم فرستاد که پاک کرده و جون مادرشو قسم خورده..ولی من نگرانم و میترسم که پاک نکرده باشه و عکسمو پخش کنه.چیکارکنم بنظرتون؟ چون خودم فرستادم پای منم گیر میشه؟

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
میتوانید تحت عنوان تهدید و اخاذی از ایشان شکایت کیفری کنید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
در صورت اخاذی میتوانید اقدام به طرح شکایت کنید . برای شما مشکلی پیش نمی آید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دیگه پولی واریز نکنید نگران نباشید با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید.
ممکن است قبل از حذف به شخص دیگری انتقال داده باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
اما احتمال اخاذي مجدد بود حتما شكايت كنيد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرف تهدید جرم است اگر عملی کند اقدام خود را مجازات بیشتری دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اخاذیو تهدید میتوانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما اشتباه کردید پول واریز کردید چون مجدد به سراغ شما خواهد آم و مستحضر باشید که این کار جرم و مجازات دارد میتوانید تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص تهدید به پخش عکسهای شخصی و اخاذی از این شخص شکایت کنید