مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از طریق شبا

سلام وقت بخیر. کسی اگر شماره شبا و cv2 داشته باشه میتونه کارت رو خالی کنه برای بورس نمیشه راحت ثبت نام کرد گفتن عکس بگیرم از کارت بعدا سر فرصت انجامش بدن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله کسی که اطلاعات حسابتان را دارد میتواند از ان سو استفاده کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر کلاهبردار باشند مییتوانند از ان سو استفاده کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر احتمالی می‌تواند در واقعیت وجود داشته باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا توصیه می کنند cv2 را در اختیار کسی قرار ندهید . اگر پیام رمز اینترنتی بانک یا هر اپلیکیشن دیگر برای شما آمد نباید آن را برای کسی بفرستید

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
بله طرق سو استفاده و کلاهبرداری اینترنتی بسیار زیاد و پیشرفت کرده است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام به صرف داشتن این اطلاعات خیر مگر رمز دوم هم داشته باشند

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

سلام ارسال عکس از کارت بانکی اولین اقدام سارقین و کلاهبرداران اینترنتی جهت برداشت وجوه از حسابتونه
اصلا چنین کاری نکنید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بهتر است اطلاعات کارت خود را به کسی ندهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله احتمال دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر باید رمز دوم همک داشته باشه یا اینکه رمز پویا که موقت میاد در دسترس ایشون باشه که ظاهر مفاد سوال شما اینطوره که به رمز دوم دسترسی نداره پس جای نگرانی نیست گرچه سوال شما حقوقی نبود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

بایستی در ارسال مشخصات احتیاط نمایید چه بسا با داشتن رمز دیگه موردی برای سواستفاده نیاز نیست و همه‌ی موارد مهیاست به هرحال خدای نکرده در صورت تحقق سرقت از کارت بانکی شما مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای تنظیم شکواییه و ارسال به دادسرا در صورتی که جرم سرقت از حساب بانکی اینترنتی نباشد و یا مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای تنظیم شکواییه و ارسال آن به دادسرای جرایم رایانه ای برای تنظیم و ارائه شکایت نامه در صورتی که سرقت از طریق اینترنت اتفاق افتاده باشد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی میتونه ولی نه به سادگی چون شماره رمز دوم به شماره همراه شما میاد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام صرف داشتن شماره شبا و سی وی دو منجر به سرقت حساب نمی گردد و برای این کار رمز دوم کارت نیز لازم است. اگر قسمت دوم سوال شما را خوب متوجه شده باشم شما خواهان ثبت نام غیر حضوری در کارگزاری بورس هستید که معمولاً برای این کار عکس از کارت عابر بانک با کارت ملی میخواهند لطفاً یا حضوری اقدام کنید و یا ریسک ارسال عکس از کارت عابر بانک خود را بپذیرید که با توجه به سرقت های اینترنتی صحیح به نظر نمی رسید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که اطلاعات کارت را داشته باشند بله این امکان وجود دارد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

بهتر است اطلاعات کارت خود را در اختیار ایشان قرار ندهید.