مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مبلغ جریمه ماده 100

باسلام
ملک اینجانب 2نبش است که یک نبش آن برروی خیابان 12 متری ونبش دیگر برروی کوچه 6متری میباشد و درهنگام ساخت 33متر ازخیابان وکوچه عقب نشینی کرده ام ولی درقبال این عقب نشینی شهرداری بغیر از تخفیف ناچیز در جواز هیچ چیز دیگری برایم منظور نکرده است حال برای اضافه ساخت مبلغ 700میلیون تومان جریمه لحاظ کرده است آیا میتوانم درخصوص عقب نشینی وعدم محاسبه آن به قیمت کارشناسی ازشهرداری شکایت کنم . درضمن شهرداری بالاجبار وعلیرغم تمایل مالک هنگام اخذ جواز تعهد دفترخانه ای مبنی بر عدم شکایت ازشهرداری بابت عقب نشینی از مالک می‌گیرد.
اگر دردیوان عدالت اداری بابت رای کمیسیون تجدید نظر جهت تخفیف درجریمه ویا تهاتر با قیمت کارشناسی عقب نشینی ملک شکايت کنم جواب می گیرم یاخیر .
ممنون از لطف و راهنمایی شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رضایتنامه نیاز به بررسی دارد اگر خلاف قواعد آمره باشد نافذ نیست.