مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

با عرض سلام بنده 16 سال مشغول در ناجا می باشم، از ناحیه هر دو گوش دچار پارگی پرده شده ام و شنوایی بنده در یک گوش حدود 50 دس بل و در گوش دیگر 65 دسی بل افت شنوایی در فرکانس بالا میباشد آیا این موارد باعث بازنشستگی میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از کار افتادگی بستگی به نظر کمیسیون دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای بازنشستگی ، شما باید از کار افتاده کلی باشید
و شما از کار افتاده کلی محسوب نمیشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی در کمیسیون مربوطه دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست نمایید تا مورد شما در کمیسیون مربوطه برسی شود در صورتی که نظر کمیسیون مساعد باشد و از کار افتاده کلی تشخیص داده شوید می توانید بازنشسته شوید