مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی

با سلام و عرض ادب. بنده مدت 23سال و 3ماه در ناجا شاغل هستم که قریب یکسال و نیم هست بصورت مکرر دچار سرگیجه های بسیار شدید و عدم تعادل تا نزدیک شدن به مرگ میشوم که به هیچ عنوان قادر به حرکت نبوده و حتما باید سریعا توسط اورژانس یا کسانیکه در محل حضور دارند به بیمارستان برسم و علت آن را نمیفهمیدم تا اینکه چند روز پیش طی 5روز 3بار سرگیجه شدید گرفتم که در بیمارستان خاتم تحت مداوا قرار گرفتم که یکی پزشکان بیمارستان خاتم مرا به یک پزشک گوش و حلق و بینی در بندرعباس معرفی نمود که با آزمایشات مختلف مشخص شد متاسفانه به بیماری منیر شدید گوش چپ با 60درصد عدم شنوایی مبتلا شده ام و همچنین سائیدگی زانو نیز دارم آیا می‌شود تقاضای بازنشستگی پیش از موعد کرد

پاسخ ها :

بازنشستگی پیش از موعد در ناجا به دلیل بیماری بازنشستگی پیش از موعد به دلیل بیماری بازنشستگی پیش از موعد در ناجا بازنشستگی پیش از موعد بازنشستگی