مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام و عرض ادب بنده یک سالی میشود پدرم فوت کردن و یک قطعه زمین داریم که هنوز انحصار وراثت نشده چندماه قبل یک نفر از من خواست که زمین را بهش بفروشم ولی من بهش گفتم که این زمین مال همه خانواده است و فقط سند زمین پیش من است و فعلا فروشی نیست ولی این آقا پشت سر من رفته با مادرم که حتی سواد خواندن نوشتن نداره معامله کرده و بدون من و بقیه افراد خانواده با مادرم معامله کرده سرش کلاه گذاشته و یک دست نوشته به عنوان فروش از مادرم گرفته و ده میلیون بهش داده درحالیکه هم زمین خیلی بیشتر قیمت داره و هم طرف بدون وجود سند با مادرم معامله کرده حتی چندساعت بعد از معامله ما پول طرف بهش دادیم ولی طرف قبول نکرد حالا تکلیف چیه مرسی بزرگوار منتظر پاسخ هستم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به علت اینکه مال برای کلیه وراث می باشد ابطال مبایعنامه را بخواهید ومعامله باطل است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
با توجه به اینکه مال مشاع بین همه ورثه است و براساس اینکه معامله فضولی صورت گرفته دادخواست بطلان معامله را از دادگاه بخواهید .که البته معامله به اندازه سهم مادرتون که به خریدار فروخته نافذه و مابقی آن فضولی .