مشاوره حقوقی رایگان - کفالت

سلام بنده شاکی پرونده ای هستم طرف مقابلم محکوم شد...بعد از چند وقت طرف جلب کردم تو دادگاه درخواست اعسار زد و کفیل گذاشت که ازاد شد.. بعد از چند وقت اعسارش رد شد دیگه دادگاه نیومد دادگاه به کفیلش 20 روز وقت داد که متهم معرفی کنه اما متهم فراری شده...دادگاه میگه هم میتونی حساب کفیل ببندی هم میتونی از حقوق کفیل وجه الکفاله بگیری .. از شما تقاضا دارم متن نامه های وجه الکفاله و مسدودی حساب برام بفرستین یا بهم بگید که فقط تقاضا نامه وجه الکفاله بدم کافی می باشد یا حساب کفیل مسدود کنم؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گرفتن کفیل توسط دادگاه در قالب قرار تامین صرفا به همین منظور است و در صورت عدم تمکین محکوم علیه شما میتوانید درخواست خود را از کفیل مربوطه از طریق دادگاه عملی سازید دادگاه کفیل را ملزم خواهد کرد یا محکوم علیه را در دادگاه حاضر و یا نسبت به تامین و اجرای حکم محکومیت محکوم علیه اقدام نماید در هر حال خواسته شما اجابت خواهد شد