مشاوره حقوقی رایگان - نامه وارده از طرف وصول پرونده 8ت> با موضوع وصول پرونده

سلام وقتتون بخیر.3 سال پیش پرونده ای حقوقی از طرف خواهرانم برای بنده تشکیل شده بود و بنده را مجهول المکان معرفی کردند تا رای غیابی بگیرند و متوجه شکایت آنها نشوم. سپس واخواهی دادم که قاضی همون رای خودش را تایید کرد و مجدد تجدید نظرخواهی دادم که این بار قاضی شعبه 8 تجدید نظرخواهی قرار صادر شده را نقض و قرار عدم استماع دعوا صادر کرد واعلام کرد رای قطعی است و پرونده مختومه شد.حال بعد از دو ماه ردیفی به پرونده در دادگاه بدوی اضافه شده با این موضوع (نامه وارده از طرف وصول پرونده 8ت با موضوع <وصول پرونده> در تاریخ 1401/09/08 واصل و به شماره ... ثبت گردید
میخواستم بدونم این یعنی چه و آیا رای ممکنه نقض شود؟
تشکر از شما

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مشخص نيست
مدارك و پرونده بايد بررسي شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام رای مورد اشاره قطع می باشد و می توانید مجددا اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که بای تمام ابعاد آن را تک تک برررسی کرد و سپس به نظر قطعی رسید