مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو رنگ دار به جای خودرو بی رنگ

با سلام
ماه پیش خودرویی پرشیا از تهران خریداری کردم که بدون رنگ و خط و خش و سالم توسط فروشنده به اینجانب فروخته شد با وکالت محضری 35 روز که در عصر همان روز متوجه شدم که ماشین تمام رنگ و چپی است که هرچه با فروشنده تماس گرفتم پاسخ ندادند و تمامی آدرس های ایشان هم الکی و دروغین بود ... به پاسگاه مراجعه کردم و گفتم باید شکایت کنید و تامین دلیل بدید که چون ساکن مشهد هستم برگشتم مشهد. تامین دلیل دادم و با مشورت چند مشاور و وکیل شکایت کیفری هم دادم اما هنوز زمان رسیدگی در دادگاه مشخص نشده و من هم یک هفته زمان دارم تا این ماشین را تعویض پلاک کنم....
حالا سوالم این است که آیا این خودرو را تعویض پلاک کنم یا خیر ؟
چون واقعا میترسم ...چون من پول یک ماشین سالم 1400 را دادم در صورتی این ماشین تصادفی و چپی و تمام رنگ است ...و اگر همین هم اگر از دستم برود خیلی خیلی ضرر میکنم....
آیا برای تعویض پلاک در یک هفته باقی مانده اقدام کنم یا خیر؟
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر تعویض پلاک به معنای پذیرش عیوب است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله اول تعویض پلاک شود بعد دادخواست اعلان فسخ دهید وهم جنین شکایت کلاهبرداری تیز نطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما باید قرارداد را فسخ کنید چون تعویض پلاک به معنی پذیرش عیب خودرو و علم شماست
اگر امکان رفت و آمد به تهران را ندارید وکیل بگیرید چون دادگاه صالح به رسیدگی تهران است
در صورت تمایل می توانید با بنده در ارتباط باشید