مشاوره حقوقی رایگان - ماشین تصادفی

سلام
بنده 6/12/98 یک دستگاه ام وی ام110سه سیلندر را به شرط بدون رنگ و تصادف خریداری کردم سند قطعی هم بنامم خورده ولی دوروز بعد بردم کارشناسی و گفتن که ماشین هم رنگ داره هم تصادف داشته الان فروشنده پاسخگوی من نیست و میگه خودش هم با این شرایط خریده و مشکل خودمه الان چطور میتونم ازشون شکایت کنم؟ اصلا راهی داره؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام. درخکاست تامین دلیل و سپس دادخواست فسخ قرارداد میتونید تقدیم کنید