مشاوره حقوقی رایگان - مهر طلاق

سلام وقتتون بخیر. میخواستم بدونم من بعد از 14 سال طلاق گرفتم میخواستم بدونم که شناسنامه بدون مهر طلاق بهم میدن ،الان مهر خورده ،،،میخوام ببینم میشه اقدام کنم که یه شناسنامه جدید بهم بدن بدون مهر طلاق؟
این شناسنامه که مهر خورده هم حدود 9 ماه پیش صادر شده
بخاطر اِسپِل اسم پدر مجبور بودم عوض کنم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
چنانچه دوشيزه و در ايام قبل تزويج و نزديكي جدا شده باشيد
اطلاعات همسر درج نمي گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بعد از ازدواج مجدد می توانید نام همسر سابق را از شناسنامه حذف کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که در حین زندگی مشترک غیر مدخوله بوده اید می توانید اسم شوهر را از شناسنامه پاک کنید در غیر اینصورت ممکن نیست