مشاوره حقوقی رایگان - مهر طلاق

ما قصد طلاق توافقی داریم و بخاطر خانواده و فرهنگی که در اون بزرگ شدیم نمیخاهیم از طلاق کسی مطلع بشه
دختر 7 ساله داریم که تازه قراره بره کلاس اول..‌ بخاطر این بچه نمیخایم در شناسنامه مهر طلاق بخوره و در مدرسه و اجتماع کسی برچسب بچه طلاق بهش بزنه
فقط عقد نامه باطل شود
امکان اینکه فقط صیغه طلاق جاری بشه و عقدنامه باطل ،بدون اینکه شناسنامه خودمون و بچه تغییر بکند هست؟؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام
شناسنامه فرزند شما تغییری نمیکنه
اما باید در شناسنامه شما و همسرتان طلاق ثبت بشود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر نمی شود شناسنامه بچه در آن اتفاقی نمی افتد فقط شناسنامه زوجین مهر طلاق میرود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط شناسنامه زوجین دران درج میشود