مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

سلام دختر 35 ساله هستم دارای مدرک فوق لیسانس هستم پیش مادرم زندگی می کنم ولی همه هزینه هام رو خودم تامین می کنم . پدر مادرم 2 سال قبل از متولد شدن من جدا شدن و طلاق آنها سه طلاقه درج شده است و در این حین مادر ازدواج نداشته که بتونه مجددا با پدرم رابطه داشته باشد یا مدرکی دال بر این موضوع نیس و فکر نمی کنم که قضیه کفالت و وکالتی برای پدرم وجود داشته باشه و حتی ارث ... و جد پدری هم ندارم .

سوال این که من می توانم از دادگاه مدرکی یا نامه ای که نیاز به اجازه پدر برای ازدواج نباشه دریافت کنم که برای شخص مشخصی نباشه منظور یک نامه کلی هست ؟
و دوم این که حضور پدرم با توجه به این که من 5 سال هست که ایشون رو ندیدم قبلش هم شاید سالی 2 الی 3 بار ایشون رو می دیدم چون ازدواج کرده و فرزند دارند و نفقه ای هم دریافت نمی کنم در جلسه دادگاه الزامی است یا خیر؟
و آیا اگر سوال اول مثبت و سوال دوم منفی هست شرایطی وجود داره که بدون نیاز به وجود پدرم در دادگاه رای صادر بشه ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر مشخصات زوج باید به دادگاه اعلام شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای ازدواج نیاز به اذن پدر دارید و در صورت عدم اذن باید به دادگاه دادخواست بدهید...

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالاتتان کلا اشتباه برای ازدواج نیاز به اجازه پدر دارید مگر رضایت ندهد و شما در دادگاه اثبات کنید با وجود شرایط مناسب همسر پدر بدون دلیل موجه رضایت نمیدهد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
چنانچه مشخصات پدر در شناسنامه صحيح درج شده است
نيازمند اذن ايشان هستيد و اگر مشخصات ديگري ثبت است حاكم ( دادگاه ) قايم مقام ولي شما هست!
اگر باكره هستيد نيازمند اذن پدر مي باشيد و بايد مشخصات زوجين به دادگاه اعلام گردد و پدر نيز در جريان موضوع قرار گيرند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق دادگاه اذن در نکاح تنظیم نمایید
در صورتی که دادگاه تشخیص دهد به دادگاه احضار می شوند
مشخصات فردی که می خواهید با او ازدواج کنید را باید به دادگاه عنوان کنید