مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد تالار عروسی بغل منزل مسکونی

با سلام بغل اپارتمان مسکونی زمین قرار داشته تبدیل به تالار عروسی کردند که اشپزخانه این تالار زیر همین ساختمان مسکونی هست و کلی اذیت ازار برای ساکنین ایجاد کرده ایا راه قانونی هست جلو ادامه کار و یا پلمپش رو گرفت تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا می باید به مجوز و مرجع صالح اعطا کننده این مجوز دقت نمود ثانیا در صورتیکه تخلفی انجام شده باشد به راحتی امکان نتیجه گیری هست و درصورت عدم تخلف بازهم به کمک استشهادیه محلی و سپس تحقیق محل ( یا تامین دلیل ) اثبات ورود ضرر کرد و متعاقب اون تقاضای تغییر داد