مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

7سال است ازدواج کردم، تازه صاحب فرزند شدم، طبق نظر پزشک متخصص همسرم در زمان بارداری دچار کیست تخمدان شده و یکی از تخمدانها تخلیه گردید و مطابق نظر پزشک با تخمدان موجود که آنهم دچار مشکل می باشد و با توجه به شرایط سنی همسرم (38سال) دیگر قادر به بارداری نمی باشد.
سوال: اگر بخواهم در دو سال آینده مجدد صاحب فرزند شوم با توجه به شرایط همسرم از لحاظ حقوقی چه راهکاری پیشرویم است؟
سپاسگزارم از زحمات شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

اولا سلام !!!!!!
ثانیا اگر همسرتان قادر به باروری نباشد به لحاظ بیماری، از راهکارهای فسخ نکاح و ... نمیتوانید استفاده کنید .
میتوانید رحم اجاره کنید تا پس از زایمان بهتون تحویل داده بشه که راهکارهای خودشو جهت حفظ حرمت های اسلامی و ... دارد