مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون اذن پدر

سلام خسته نباشید
من یه سوال داشتم اگه میشه راهنماییم کنید
من ومادرم حدود چندسال میشه بدون پدرم زندگی میکنیم و مادرم مدت طولانی هست که برای کارای طلاق دادگاه میره ولی هنوز طلاق نگرفتن
ولی ما چندسال بدون پدرم زندگی میکنیم و پدرم حتی حال ما هم نمیپرسه
الان حدودا چند ماه میشه یه اقایی اومده خواستگاریم و نامزد کردیم تا شرایط مسکن و ...فراهم بشه
تو این مدت که نامزد بودیم با هم رابطه کامل داشتیم
میخواستم بدونم برای ازدواج بدون اذن پدر با توجه به این شرایط از دادگاه بخوام نامه بگیرم گواهی پزشک قانونی نیازه؟
یا اینکه گواهی پزشک قانونی ببرم برای محضر ایا خانواده ها هم مطلع میشن ؟
چون نمیخوام خانواده هامون بدونن تو دوران نامزدی رابطه داشتیم
اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
سعي به حضور و اذن پدر داشته باشيد
تا در آينده همين خواستگار سركوفت نزند
اطلاعات پرونده قضايي شما به خانواده ها داده نمي شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام بله نامه پزشکی قانونی جهت عدم نیاز به رضایت پدر کفایت دارد و محضر باید قبول کند حتی المقدور بپرسید برخی محضر ها سنگ اندلزی کمتری میکنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اطلاعات قضایی شما ربطی به خانواده شما ندارد و غیر علنی است و به آنها هم گفته نمی شود
لیکن می توانید از پزشکی قانونی نامه بگیرید و محضر دار مکلف به قبول است ولی ترجیحا سعی کنید پدرتان حضور داشته باشد تا بعدا در طول زندگی مشترک دچار مشکل نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با رضایت زوج امکانپذیر است اما عمل شما زنا بوده