مشاوره حقوقی رایگان - من باید تعهد بدهم

تعهدبدهم درصورت برگشتن به مواد حق طلاق بازنم باشه فیش حقوقی هرماه راببیند من هم نمیخوام کاربه اینجابرسه نه به خاطرموادچون دیگه زندگی اونجوربایدباشه نیست وکارت بانکی من دست زنم هست حالاچه کنم؟درضمن من خیلی حرفها درباره زنم دیدم وشنیدم ولی چون زن سالم وپاکی هست اهمیت ندادم حتی پیامی که خودم خوندم والان هم یک هفته هست که خانه راترک کرده

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تنها راه نجات و درمان قطعی بدون بازگشت نه ترک کنگره 60 کاملا مجانی با متد و روش تیپر و کم کردن مواد در یازده ماه است خودتان در موردش بررسی کنید و در گوگل سرچ کنید حسین دژاکام و صحبت هایش را گوش دهید انشالاه زندگی مجدد خوبی بعد از رهایی برای شما باشد