مشاوره حقوقی رایگان - بیمه حوادث غیر محیط کار

با عرض سلام
کارگر کارخونه ما در بیرون از محیط کار دچار شکستگی پا از قسمت ران شده و نیاز به عمل جراحی و پلاتین داره میخواستم ببینم که بیمه و حقوق ایشون چگونه هست؟ خود تامین اجتماعی براشون کاری انجام میدن

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بستگی داره در محوطه کاری باشه یا خیر ( محوطه به معنی محیط کارخونه نیست ) بعضی بیمه ها هستن که مثلا کارگر رو تا شعاع مثلا 2 کیلومتری کارخونه بیمه میکنن یا اینکه کثیر المسافرت ها رو حتی در شهر دیگه ای اگر اتفاقی بیافته اگر صحیح بیمه شده باشن شامل حال دیه میشه . درغیر اینصورت خیر .