مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه مستمری بازنشستگی تامین اجتماعی

باسلام
احتراماًبعرض میرساند
بنده یکم خردادماه 1391 بازنشسته شده و مبلغی بعنوان مستمری دریافت نمودم تا بهمن ماه 1396 که بعلت اشتغال مجدد مستمری قطع وبا حقوق و مزایای جدید در لیست بیمه قرار گرفتم و مجدداً در مردادماه 1401 بازنشسته و مستمری برقرار شده است لطفا در خصوص محاسبه دقیق مستمری جدید بنده راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ارگان حقوق شرایط خسرو خاص خود را داردمرجع مربوطه مراجعه نمایید تا برای شما محاسبه کند