مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

سلام. موتوری رو برای فروش به مغاره موتور فروشی بردم و اونم فروختش اما پولم را نمیده و اخرشم گفت چه پولی و در نهایت با قولنامه خرید و فیشهای پرداختیم و مدارک موتور که نزد من مونده شکایت و تامین خواسته گرفتم. ایشان از دریافت ابلاغ خودادری کرده و اخرشم که برای توقیف اموال در مغازش گفته من شاگردم و پولی ندارم. الان استعلام بانکی اجرا گفته بگیر بیار میخواستم بدونم چگونه میشه جلب رو بگیرم از شورا که بتونم جلب کنم طرف رو

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمان صدور حکم قطعی مبنی بر محکومیت ایشان به پرداخت وجه و صدور اجراییه و عدم اجرای آن ، فکر جلب را از ذهن خود دور کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بعد از استعلام بانکی به وی اخطار میشود پول شما پرداخت گردد ظرف ده روز واگر پرداخت نشود حکم جلب داده میشود البته در صورت قطعیت حکم ودر صورتی که رای غیابی نباشد .