مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط دیه

سلام بنده سال 95 درگیر شدم و چند روزی هست به پرداخت دیه محکوم شدم به پرداخت 1/10 دیه میخواستم درخواست اعسار کنم میخواستم برای پرداخت اقساط اول باید چقدر دیه رو پرداخت کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادگاه با توجه به توان شما تعیین می کند ولی در جریان باش که قیمت دیه هرسال اصافه میشه امسال 60 م است سال بعد 80 م میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما تکراری میباشد مجدد عرض می‌کنم که اگر بخواهی بپردازید باید به نرخ روز به پردازید هر سال به آن اضافه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت صدور حکم اعسار ، مبلغ پیش قسط با توجه به دفاعیات شما توسط قاصی تعیین خواهد شد